Blog

Artisjok pesto pasta

Zelf pesto maken is makkelijk en lekker. De combinatie van verse basilicum, pijnboompitten met artisjok en Italiaanse kaas zorgt voor een volle smaak.
Lees verder

Peanutbutter banana smoothie

Een hele romige en volle smoothie van 344 kcal vol eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten. Precies wat je nodig hebt om even snel bij te tanken. Het eten van ongezouten pinda’s en pindakaas verlaagt de kans op hart en vaatziekten vanwege het hoge gehalte aan onverzadigde vetten. Deze shake is dan ook een super simpele manier om snel een stoot gezonde vetten binnen te krijgen.
Lees verder

Sesam-pinda proteïne balletjes

Voor als je verantwoord wil snacken of wanneer je moeite hebt met het aankomen van spiermassa. In deze sesam-pinda balletjes zit natuurlijk veel eiwitten, maar ze zitten ook vol IJzer, Magnesium, Zink, Koper en vezels. Waardoor ze erg goed in het dieet van een (kracht) sporter passen.
Lees verder

Siciliaanse caponata

Een  erg smaakvol Siciliaanse groenten gerecht wat wel wat lijkt op Ratatouille. Door de vele groenten is het een gezond maar ook zeer geschikt pre-workout gerecht, die je ale energie geeft om er vol tegen aan te gaan.
Lees verder

Homemade granola

Hou je erg van granola maar baal je dat kant er klare granola vaak veel vet en suiker bevatten? Of kan je nooit een mix vinden met alleen maar ingrediënten die je lekker vindt? Dan kan je het altijd zelf maken. Wat ook nog eens verrassend makkelijk is.
Lees verder

Proteïne choco noten snack

Voor als je verantwoord wil snacken of wanneer je moeite hebt met het aankomen van spiermassa. In deze choco-noten hapjes zit natuurlijk veel eiwitten, maar ze zitten ook vol IJzer, Magnesium, Zink, Koper en vezels. Waardoor ze erg goed in het dieet van een sporter passen.
Lees verder

Pindakaas wrap met pecan en wortel

In een paar tellen heb je een gezonde en lekkere wrap gemaakt. De zoete smaak van de wortel gaat erg goed samen met de pindakaas. Door extra veel wortel in de wrap te rollen, krijg je genoeg vitamine A binnen wat vaak toch een lastige vitamine is om voldoende binnen te krijgen.
Lees verder

Pindakaas wrap amandelen en tauge

In een paar tellen heb je een gezonde en goed vullende wrap gemaakt van 328 kcal. Door veel tauge in de wrap te rollen, krijg je veel vezels binnen terwijl het weinig afdoet aan de volle smaak van de pindakaas en de amandelen. Een super manier om even snel wat groenten binnen te krijgen.
Lees verder

Choco wrap met amandelen en bataat

In een paar tellen heb je een gezonde en super lekkere wrap gemaakt van 405 kcal. Deze volledig plantaardige wrap is perfect als pre-workout gerecht omdat het bomvol koolhydraten zit, waardoor je genoeg energie hebt om er vol tegen aan te gaan. Deze wrap is vooral koud erg lekker.
Lees verder