Tomaten paprika soep

Calorieën 450    |    Proteine 25 Gr     |   Koolhydraten 29 Gr    |   Vet 26 Gr    |     Porties  2

Totale tijd 20 min

Calorieën 450    |    Proteine 25 Gr     |   Koolhydraten 29 Gr    |   Vet 26 Gr    |     Porties  2

|    Totale tijd  20 min

Tomaten paprika soep

Perfecte soep om even snel je lichaam een boost aan vitaminen en mineralen te geven. Je krijg bijna 300% van de vitamine A, C en E binnen wat echte beauty vitaminen zijn waar je een stralende huid van krijgt. 

Verder krijg je met deze soep zeker de helft binnen van je dagelijks benodigde hoeveelheid van de volgende vitaminen en mineralen: B2, B6, B11, B12, K, Fosfor, IJzer, Kalium, Magnesium, Zink, Selenium, Koper en Vezels. 

 

Ingrediënten

4 grote tomaten
4 rode/gele paprika’s
2 winterpenen
1 groentenbouillonblokje

4 eieren
45 gram amandelen
1 eetlepel olijfolie

Instructies

1. Kook 300ml water.

2. Was de groenten en snij in grove stukken.

3. Verhit in een grote kookpan een halve eetlepel olijfolie en bak hierin alle groenten voor 3 minuten.

4. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en voeg het kokende water toe, kook voor 15 minuten.

5. Rooster in een droge koekenpan de amandelen.

6. Mix de 4 eieren en de geroosterde amandelen met een mixer.

7. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak hierin de mix zodat je een omelet krijgt.

8. Mix de groenten met een mixer tot er een stevige gladde soep ontstaat. 

9. Snij de omelet in reepjes en serveer samen met de soep.

Eet smakelijk!