Wrap met vis in remouladesaus
Calorieën 362 | Proteine 19 Gr | Koolhydraten 24 Gr | Vet 21 Gr | Porties 3
Totale tijd 20 min
Calorieën 362 | Proteine 19 Gr | Koolhydraten 24 Gr | Vet 21 Gr | Porties 3
| Totale tijd 20 min

Wrap met vis in remoulade saus
Waanzinnig lekkere wrap die als kleine lunch of tussendoortje gegeten kan worden.
Je kan voor dit gerecht kant en klare vis schnitzels gebruiken of de vega vis variant van Vivera.
Ingrediënten
20gr mayonaise
10gr kappertjes (20 stuks)
5 takjes platte peterselie
geraspte wortel
3 wraps
zout en peper
0,5 eetlepel olijfolie
Instructies
1. Snij de peterselie en de kappertjes fijn en doe het in een kom samen met de mayonaise. Voeg wat peper en zout toe en roer door en voila je hebt je eigen gemaakte remoulade saus.
2. Snijd de (vega) vis schnitzels in stukken van 1 bij 2 cm.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de schnitzel stukken.
4. Verhit de wraps ca. 30 seconden in een magnetron.
9. Smeer een laag remouladesaus over de wrap, strooi de geraspte wortel over de wrap, voeg de schnitzel stukken toe en rol op.
Eet smakelijk!