About Me

‘Happy people are the nicest’ en daar zijn er nooit genoeg van.

Few Words About Me

Toen ik eind dertig was ben ik begonnen met sporten om de stress van mijn werk beter het hoofd te bieden. Wat ik merkte was dat ik me al vrij snel fitter, vrolijker maar bovenal veel relaxter ging voelen. Vanuit mijn studie psychologie wist ik wat bewegen voor effect heeft op de fysieke en mentale gezondheid, wat mij echter toch verraste was de kracht en snelheid van dit effect.

Vervolgens ben ik me ook in voeding gaan verdiepen. Mijn sport prestaties gaven me een gevoel van trots en deze prestaties wilde ik zoveel mogelijk ondersteunen door mijn lichaam te geven wat het nodig heeft. Mijn mindset veranderde van strijden tegen mijn lichaam (lees; proberen af te vallen) naar zorgen voor mijn lichaam. Ik ging me verdiepen in welke vitaminen en mineralen mijn lichaam nodig heeft en in welke verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten mijn voeding moest bestaan om mijn prestaties het best te ondersteunen.

Deze verandering in levensstijl heeft mij gezonder maar bovenal veel gelukkiger gemaakt.

Inmiddels ben ik opgeleid tot personal trainer en voedingscoach en is het mijn missie om anderen te ondersteunen op hun pad naar een gezond lichaam waar ze trots op mogen zijn.

“Wil jij de eerste zijn? Schrijf de  ervaring die je met green power fitness hebt en het wordt hier geplaatst  ”

Mia Smits

Eigenaar...

“Wil jij de tweede zijn? Schrijf de  ervaring die je met green power fitness hebt en het wordt hier geplaatst  ”

jan de Vries

Oprichter...

“Wil jij de derde zijn? Schrijf de  ervaring die je met green power fitness hebt en het wordt hier geplaatst ”

Lieke de Jong

Medewerker...