Groepslessen

Breng je gezondheid samen naar een hoger niveau

 Groepslessen

Samen sporten motiveert

Zoek je de gezelligheid van het sporten in groepsverband? Wij bieden vrijwel dagelijks groepslessen aan met een focus op kracht, conditie en/of spieropbouw. Doordat we werken met kleine groepen is er voor iedereen voldoende aandacht. Iedereen boven de 14 jaar kan meedoen, zowel fanatieke sporters als beginners.

 Al onze groepslessen hebben als doel dat je gezonder, sterker en fitter wordt. Wel hebben alle lessen een eigen focus.

 Circuit training

Circuit training is de meest toegankelijke training. Conditie en krachttraining worden in rap tempo afgewisseld. Het doel is om alles in 1 les samen te brengen, verbetering van kracht, uithoudingsvermogen, balans en het krijgen van een sterke core. 

 Superset training

Superset training heeft als doel je spieren in zo kort mogelijke tijd te laten groeien. In een uur tijd worden alle spiergroepen in je lichaam tot uitputting toe getraind. Door telkens twee verschillende oefeningen afwisselend van elkaar te trainen, kan je zonder rust te nemen heel effectief en snel veel verschillende oefeningen en spiergroepen trainen. Het doel van deze training is om spieren te laten groeien en een strakker, beter gevormd lichaam te krijgen.

 Powerliften

Powerliften bestaat uit drie vaste oefeningen; de Bench-press, de Squat en de Deadlift. Deze drie oefeningen zijn de basis van deze les. Wel variëren we elke les met aantallen sets en herhalingen en ook komen de verschillende varianten van de klassieke oefeningen voorbij. Het primaire doel van deze les is om sterk te worden, maar ook bij deze les zal spiergroei en de bouw van een athletisch lichaam een gevolg zijn.