Groepslessen

Breng je gezondheid samen naar een hoger niveau

 Groepslessen

Samen sporten motiveert

Zoek je de gezelligheid van het sporten in groepsverband? Wij bieden meerdere keren per week small group trainingen aan met een focus op kracht, conditie en/of spieropbouw. Doordat we werken met kleine groepen is er voor iedereen voldoende aandacht. Iedereen boven de 14 jaar kan meedoen, zowel fanatieke sporters als beginners.

 Al onze groepslessen hebben als doel dat je gezonder, sterker en fitter wordt. Ook hebben alle lessen daarnaast nog een eigen focus.

Wil je meer persoonlijke aandacht en steun in de rug tijdens het sporten? Bekijk dan de informatie over personal training.

Circuit training

Circuit training is de meest toegankelijke training. Conditie en kracht oefeningen worden in rap tempo afgewisseld. Het doel is om alles in 1 les samen te brengen, verbetering van kracht, uithoudingsvermogen, balans en het krijgen van een sterke core.

 

Superset training

Superset training heeft als doel je spieren in zo kort mogelijke tijd te laten groeien. In een uur tijd worden alle spiergroepen in je lichaam tot uitputting getraind. Door telkens twee verschillende oefeningen afwisselend van elkaar te trainen, kan je zonder rust te nemen heel effectief en snel veel verschillende spiergroepen trainen. Het doel van deze training is uiteindelijk om spieren te laten groeien en een strakker, beter gevormd lichaam te krijgen.

 Full body krachttraining

Full body krachtraining heeft als doel om sterker en gespierder te worden. Oefeningen voor het bovenlichaam worden afgewisseld met buik en beenoefeningen om in een uur tijd een zo volledig en effiecient mogelijke training te ervaren. Deze lessen blijven uitdagend en verassend door de vele variatie in de oefeningen.

Greenfit

Greenfit is bedoeld om razendsnel fit te worden en maximale hoeveelheid kcal te verbranden in een uur tijd. De training bestaat doorgaans uit 5 tot 7 oefeningen inclusief sprints die zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden. Typische materialen die gebruikt worden zijn kettlebells, slam balls en halters. Het spel/competitie element is groot tijdens deze lessen. Vind jij het lekker om te sporten met hoge hartslag en tot het uiterste te gaan dan zijn deze lessen zeer geschikt voor jou.  

 

Meedoen met onze small group trainingen?

Wil je je conditie of kracht verbeteren en werken aan je spieropbouw? Iedereen vanaf 14 jaar is van harte welkom, of je nu een beginner of fanatieke sporter bent. Bekijk ons aanbod en de prijzen en meld je aan voor onze groepslessen. 

 

Small group training