Zalm omelet wrap
| Totale tijd 20 min
Zalm omelet wrap
Daarnaast krijg je ook van B12 meer dan je minimale dag behoefte binnen en minstens de helft van B2, B3, Vitamine E, Fosfor, Selenium en jodium binnen.
Een top recept dus voor net na het sporten.
Ingrediënten
2 eieren
1 eetlepel mayonaise
20gr kappertjes
4 takjes verse platte peterselie
veldsla
2 wraps
peper en zout
0,5 eetl. olie
Instructies
2.Verhit de olie op hoog vuur in een koekenpan.
3. Doe de inhoud van de blender in de koekenpan. Houd het vuur hoog voor een minuut, draai dan het gas terug en doe een deksel op de pan. Wacht tot de bovenkant gestold is voordat je de omelet omdraait. Eenmaal omgedraaid bak dan de omelet nog een paar minuten.
4. Neem de kappertjes en de peterselie en snij fijn. Mix met de mayonaise en voeg zout en peper naar smaak toe.
5.Verwarm de wrap ca. 30 seconden in de magnetron. (heb je geen magnetron, bak dan kort in een droge koekenpan)
6. Snij de omelet in 4 repen. Smeer de helft van de kappertjes-mayonaise over de wrap en leg 2 omelet repen in de wrap.
7. Was de veldsla en voeg toe aan de wrap en rol op.
Eet smakelijk!