Zalm omelet wrap

Calorieën 452    |    Proteine 34 Gr     |   Koolhydraten 22 Gr    |   Vet 25 Gr    |     Porties  2
Totale tijd 20 min
Calorieën 452    |    Proteine 34 Gr     |   Koolhydraten 22 Gr    |   Vet 25 Gr    |     Porties  2

|    Totale tijd  20 min

Zalm omelet wrap

Wil je na het sporten snel je omega-3 vetzuren, vitamine D en je eiwitinname boosten dan is dit het best denkbare recept.

Daarnaast krijg je ook van B12 meer dan je minimale dag behoefte binnen en minstens de helft van B2, B3, Vitamine E, Fosfor, Selenium en jodium binnen.

 

Een top recept dus voor net na het sporten.

Ingrediënten

1 blik wilde zalm (213gr)
2 eieren
1 eetlepel mayonaise
20gr kappertjes
4 takjes verse platte peterselie
veldsla
2 wraps
peper en zout
0,5 eetl. olie

Instructies

1. Laat de inhoud van het zalmblik uitlekken en doe in de blender. Voeg 2 eieren, zout en peper toe en mix het tot een egaal geheel.

2.Verhit de olie op hoog vuur in een koekenpan.

3. Doe de inhoud van de blender in de koekenpan. Houd het vuur hoog voor een minuut, draai dan het gas terug en doe een deksel op de pan. Wacht tot de bovenkant gestold is voordat je de omelet omdraait. Eenmaal omgedraaid bak dan de omelet nog een paar minuten.

4. Neem de kappertjes en de peterselie en snij fijn. Mix met de mayonaise en voeg zout en peper naar smaak toe.

5.Verwarm de wrap ca. 30 seconden in de magnetron. (heb je geen magnetron, bak dan kort in een droge koekenpan)

6. Snij de omelet in 4 repen. Smeer de helft van de kappertjes-mayonaise over de wrap en leg 2 omelet repen in de wrap.

7. Was de veldsla en voeg toe aan de wrap en rol op.

Eet smakelijk!