Vis
Pasta puttanesca
Door een klein blikje ansjovis wordt dit een zeer vol smakende pasta. Ansjovis is trouwens een vette vis rijk aan omega 3.
Vis Masala
Met Masala kruiden, kokosmelk en gember kan je de echte Indiase smaak creëren.
Gember is een bijzonder ingrediënt in de Aziatische keuken, het zorgt niet alleen voor een typische Aziatische smaak, het werkt ook nog ontstekingsremmend en verbetert de insuline gevoeligheid.
Wilde zalmburger
Wekelijks vette vis is bijna noodzaak om aan je vitamine D behoefte te komen. Wanneer je de keuze hebt kies dan voor de wilde variant, want wilde zalm bezit veel meer vitamine D dan de gekweekte variant. Dit hoeft overigens niet duurder te zijn, zalm uit blik is meestal wild.
Onze missie
Begeleiden van klanten naar een fitte en vitale levensstijl

Aanbod
Personal training
Personal nutrition
Groepslessen
Green Power Fitness © 2023 | Privacy Policy | Site Map