Zalmsalade

Calorieën 149    |    Proteine 15 Gr     |   Koolhydraten 1 Gr    |   Vet 10 Gr    |     Porties  3

Totale tijd 35min

Calorieën 149    |    Proteine 15 Gr     |   Koolhydraten 1 Gr    |   Vet 10 Gr    |     Porties  3

|    Totale tijd  35 min

Zalmsalade

Wekelijks vette vis is bijna noodzaak om aan je vitamine D behoefte te komen. Verder zijn de gezondheidsbevorderende effecten van de omega 3 vetten ook een zeer prettige bijkomstigheid.

Ingrediënten

1 blik wilde zalm (210gr)
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel mayonnaise
2 takjes platte peterselie
citroen
Peper en zout

Instructies

1. Je kunt ervoor kiezen de huid en ruggenwervel van de zalm te verwijderen. Laat vervolgens de zalm uitlekken.

2. Doe de zalm in een bakje wat makkelijk af te dekken is.

3. Voeg de blaadjes van de peterselie, de kappertjes, mayonaise, een eetlepel citroensap en kruiden toe en roer door.

4. Serveer op brood, eet smakelijk!

Eet smakelijk!