Bonen wrap
Calorieën 452 | Proteine 22 Gr | Koolhydraten 56 Gr | Vet 16 Gr | Porties 4
Totale tijd 35min
Calorieën 452 | Proteine 22 Gr | Koolhydraten 56 Gr | Vet 16 Gr | Porties 4
| Totale tijd 35 min
Bonen wrap
Ingrediënten
250gr champignons
250gr snijbiet (evt. Spinazie)
8 wraps (a 40 gram)
200gr tempe
2 eetlepels olijfolie
1 groentenbouillonblokje
1 tl paprikapoeder
0,5 tl chilli- en cayennepoeder
Instructies
2. Verhit 1 el olie en bak de champignons en verkruimel het bouillonblokje boven de champignons.
3. Spoel de kapucijners af onder de kraan en voeg ze samen met de snijbiet toe aan de pan.
4. Voeg alle kruiden toe en verhit het eten ca 10-min op laag vuur. Snij de tempeh in dobbelstenen. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tempeh rondom krokant.
5. Voeg de tempeh en de ketchup toe aan bij de groentepan.
6. Verhit de wraps in de magnetron zoals aangegeven op de verpakking.
7. Serveer de wrap met de bonen-tempeh mix.
Eet smakelijk!