Bonen wrap

Calorieën 452    |    Proteine 22 Gr     |   Koolhydraten 56 Gr    |   Vet 16 Gr    |     Porties  4

Totale tijd 35min

Calorieën 452    |    Proteine 22 Gr     |   Koolhydraten 56 Gr    |   Vet 16 Gr    |     Porties  4

|    Totale tijd  35 min

Bonen wrap

Super snel en makkelijk gerecht wat meteen voor meerdere dagen gemaakt kan worden. Door de bonen, tempeh en de wraps tezamen is zowel het eiwitgehalte als de biologische waarde van de eiwitten hoog.

Ingrediënten

1 blik kidney bonen (400gram)
250gr champignons
250gr snijbiet (evt. Spinazie)
8 wraps (a 40 gram)
200gr tempe
2 eetlepels olijfolie
1 groentenbouillonblokje
1 tl paprikapoeder
0,5 tl chilli- en cayennepoeder

Instructies

1. Boen de champignons schoon en snij in plakken.

2. Verhit 1 el olie en bak de champignons en verkruimel het bouillonblokje boven de champignons.

3. Spoel de kapucijners af onder de kraan en voeg ze samen met de snijbiet toe aan de pan.

4. Voeg alle kruiden toe en verhit het eten ca 10-min op laag vuur. Snij de tempeh in dobbelstenen. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tempeh rondom krokant.

5. Voeg de tempeh en de ketchup toe aan bij de groentepan.

6. Verhit de wraps in de magnetron zoals aangegeven op de verpakking.

7. Serveer de wrap met de bonen-tempeh mix.

Eet smakelijk!