Gnocchi

Calorieën 491    |    Proteine 16 Gr     |   Koolhydraten 78 Gr    |   Vet 11 Gr    |     Porties  3

Totale tijd 35min

Calorieën 491    |    Proteine 16 Gr     |   Koolhydraten 78 Gr    |   Vet 11 Gr    |     Porties  3

|    Totale tijd  35 min

Gnocchi

Gnocchi’s zijn gewoon heel lekker, als je ze bakt in plaats van kookt worden ze lekker krokant.
De zwarte bonen in combinatie met spinazie en tomaten zorgen voor een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen.

Ingrediënten

500gr gnocchi
250gr spinazie
250gr cherry tomaten
1 blik zwarte bonen (400gr)
50gr zongedroogde tomaten
30gr zwarte olijven
15gr kappertjes
Halve theelepel basilicum
0,5 groentenbouillonblokje
1 eetlepel olijfolie

Instructies

1. Verhit een halve eetlepel olie in een koekenpan en bak daar 5 minuten de gnocchi in totdat deze bruin krokant zijn. Haal ze uit de pan.

2. Halveer de cherry tomaten en bak ze samen met de zongedroogde tomaten in dezelfde koekenpan in rest van de olijfolie 2-3 minuten.

3. Was de spinazie en voeg aan de cherry tomaten.

4. Verkruimel een half bouillon blokje en voeg samen met de basilicum toe, roer om zodat de spinazie slinkt.

5. Spoel de bonen schoon en voeg toe samen met de olijven en de kappertjes. Verwarm op laag vuur nog zo’n 4 minuten.

6. Serveer de saus samen met de gnocchi.

Eet smakelijk!