Spinazie-feta pannenkoek

Calorieën 154    |    Proteine 10 Gr     |   Koolhydraten 10 Gr    |   Vet 9 Gr    |     Porties  6

Totale tijd 35min

Calorieën 154    |    Proteine 10 Gr     |   Koolhydraten 10 Gr    |   Vet 9 Gr    |     Porties  6

|    Totale tijd  35 min

Spinazie-feta pannenkoek

Makkelijke en lekkere manier om je eiwitten, vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

Ingrediënten

300gr spinazie
75gr tarwebloem
3 eieren
100gr feta
½ groentenbouillonblokje
1 eetlepel olijfolie

Instructies

1. Verhit een halve eetlepel olie in een koekenpan. Bak hierin de spinazie en het halve bouillonblokje. Het bouillonblokje moet oplossen in het vocht van de spinazie, voeg eventueel water toe zodat het blokje goed oplost. Bak ca 5 minuten totdat alle vocht is verdwenen.

2. Doe de 75gr bloem is een grote kom en voeg hier ook de eieren aan toe. Roer totdat er een gladde pap ontstaat.

3. Roer de gebakken spinazie door de pap.

4. Verhit de rest van de olie in de koekenpan. Verdeel het beslag in 6 gelijke delen en bak aan beide kanten totdat er een bruine korst ontstaat.

Eet smakelijk!