Pindakaas wrap met pecan en wortel

Calorieën 410    |    Proteine 27 Gr     |   Koolhydraten 31 Gr    |   Vet 20 Gr    |     Porties  3

Totale tijd 20 min

Calorieën 410    |    Proteine 27 Gr     |   Koolhydraten 31 Gr    |   Vet 20 Gr    |     Porties  3

|    Totale tijd  20 min

Wrap met kip pesto

Zelfgemaakte verse pesto smaakt zo vol en wordt gemaakt met alleen maar gezonde ingrediënten.  Samen met (vega) kip en spinazie maakt dit een echte topper.

Deze wrap is ook koud erg lekker.

Ingrediënten

200gr vega kip of 150gr kip
75gr spinazie
4 eetlepels pompoenpitten
10gr kappertjes (20 stuks)
6 takjes verse basilicum
20gr Italiaanse harde kaas (Parmezaanse of Grana Pedano)
5 stuks zongedroogde tomaten
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
3 wraps

 

Instructies

1. Haal de basilicum blaadjes van de steeltjes en doe de blaadjes in de blender/hoge kom. 

2. Voeg de kaas, de kappertjes, de pompoenpitten en de zongedroogde tomaten toe aan de blender. Voeg nog een halve eetlepel olie toe en mix tot een grof gemalen pesto.

3. Snij de (vega) kip in kleine stukjes en kruid met peper en zout.

4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de (vega) kip tot de kip gaar is en lichtbruin krokant

5. Was de spinazie.

6. Verhit de wraps ca. 30 seconden in een magnetron.

7. Smeer een dikke laag pesto over de wraps, verdeel de kip over de wraps, voeg spinazie toe en rol op.

Eet smakelijk!