De eerste zomerdagen van 2018 zijn een feit en ik kan me goed voorstellen dat je denkt: ‘Help, ik voel me nog niet fit!’ We willen allemaal graag met een gezond lijf de zomer in en daarom leek het me een goed idee om je op weg te helpen met een aantal tips.

A little too late…

Let’s face it: als je nu nog wilt gaan strijden voor je summerbody, wordt het waarschijnlijk een last minute crash-dieet. En aangezien ik voorstander ben van alles behalve diëten, ga je in dit artikel geen tips lezen waardoor je nog even snel 10 kilo kwijt kunt raken voordat het hoogzomer is. Diëten zijn namelijk onwijs slecht voor de balans van je lijf en het is een korte termijn oplossing.

De keus is aan jou:

Keuze 1. Een dieet volgen waarmee je nog snel een aantal kilo’s kan kwijtraken die er waarschijnlijk binnen no-time weer aan zitten. Daarbij breng je je hele lichaam uit balans en raak je gefrustreerd zodra de kilo’s er weer aan zitten. Dit zorgt voor een negatieve relatie met voeding en zal afvallen op een gezonde manier door een leefstijl te creëren je gaan tegenstaan omdat het niet ‘zo snel gaat als je zou willen.’